Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Seoul Dynasty avslører deres trenerstab for 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch-laget Seoul Dynasty har nå avslørt hvem det er som kommer til å utgjøre deres trenerteam i 2022-sesongen av Overwatch League.

Det har blitt avslørt via Twitter at Bong-gu "Bongwoori" Lee og Seong-won "MMA" Mun vender tilbake til enda en sesong, og de sitter som analytiker og trener.

De får selskap av Hyeong-seok "WizardHyeong" Kim, som er strategisk trener. Den store nyheten er dog at Jin-mo "tobi" Yang, en høyt elsket Philadelphia Fusion-spiller, skal være sjefstrener.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content