Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Seoul Dynasty kommer ikke til å fornye kontrakten med tobi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akkurat nå befinner vi oss mellom sesonger i den store Overwatch League, og det er mer fokus på å rekonstruere og rekonfigurere lagene enn noensinne før. Det betyr også at det er en rekke spillere som plutselig skal skifte organisasjon, deriblant nå Jinmo "tobi" Yang. Han har tidligere spilt for Seoul Dynasty, men kommer ikke til å gjøre det framover.

Denne avsløringen ble offentliggjort via Seoul Dynasyts offisielle Twitter-konto, hvor de også takker han for innsatsen og ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Overwatch
Photo: Seoul Dynasty

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content