Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Seoul sitt Overwatch-lag vil ha navneforslag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I august kunne Lunatic Hai sitt Overwatch-lag fortelle at de vil representere Seoul i Overwatch League, og nå sier de at de trenger hjelp med å finne et nytt navn til dette laget.

Du kan uheldigvis ikke la fantasien gå berserk helt enda. For det første må navnet startet med Seoul, og reflektere "Tribe, Swag, Accessibility, and Bravery". Om du har en godt forslag må du levere det innen klokken 22:00 i morgen. Siden de ikke spesifiserer tidssone antar vi de mener tiden på hjemplassen, og dermed blir det klokken 15:00 her til lands. De lover en fin belønning til vinneren, så det er vel verd et forsøk?

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content