Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Sesong 5 av Overwatch er igang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overwatch-spillere vil sannsynligvis glede seg over å høre at den femte sesongen av "competitive" spilling startet i dag, og alle som er over level 25 kan kaste seg uti.

Som tidligere vanker det unike belønninger, blant annet en såkalt spray (se bildet nedenfor). Du får også et ekstra spillerikon og en ekstra spray hvis du havner blant de 500 beste på din plattform når sesongen er over. I tillegg til dette venter også poeng og gylne våpen.

For mer informasjon bør du sjekke ut den offisielle hjemmesiden, men fortell oss gjerne hva du synes om sprayen først.

Overwatch
Photo: Blizzard

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content