Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Sesong 7 av Rainbow Six Pro League har startet

Evil Geniuses og Ronin har sparket turneringen i gang!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft har kunngjort at Rainbow Six Pro League går inn i sin syvende sesong denne uka, i fire forskjellige regioner - Stillehavsasia, Europa, Latin-Amerika, og Nord-Amerika - og det hele gikk av stabelen i Nord-Amerika i går, med en kamp mellom Evil Geniuses og Ronin.

Stillehavsasia starter i dag i Japan, Korea, Australia, New Zealand og Sørøst-Asia, og i Latin-Amerika går turneringen av stabelen på onsdag. Europa blir med på moroa seinere i uka, når Six Invitational-mestrene Penta Sports prøver seg på Vitality.

Sesong 7 beskrives som en "transition season, the last one to follow the three month format and paving the way for the new Pro League format, announced back in January." Fra nå av kommer hvert år til å ha to sesonger a seks måneder, og det starter med sesong 8 nå i juni. Vi får en sesongfinale i sesong 7 hvor de åtte beste lagene møtes i USA, Mer informasjon om dette kommer senere.

Nedenfor kan du se en offisiell etterfilm fra Six Invitational, hvor Gamereactor så klart var på plass. Hva synes du om den nye formatet til Rainbow Six Pro League?

HQ
Rainbow Six: Siege
Photo: ESL

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content