Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last Guardian

Shadow of the Colossus-skaper leter etter utgiver til sitt neste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sent i fjor avslørte den ikoniske skaperen av Ico, Shadow of the Colossus og The Last Guardian, Fumito Ueda, at han allerede var i gang med et nytt prosjekt, og at de allerede hadde mottatt finansiering til å påbegynne utviklingen av en rekke prototyper.

Denne fasen er nå tilsynelatende slutt, og det eneste studioet nå mangler er en utgiver som er villig til å betale for utviklingen. I et intervju med Polygon forteller Ueda at de har gjort store fremskritt med spillet, og at de for øyeblikket holder på med å vise det til forskjellige interesserte parter.

"The extensive prototyping period was worthwhile and we are making very good progress. I believe this project will showcase both unexpected and familiar elements in one." Ueda's new game, in fact, is now in the stage where it's being shown to big publishers to partner up with."

Håper du at de blir som hans tidligere spill, eller ønsker du at han skal prøve noe helt annet?

The Last Guardian

Relaterte tekster

The Last GuardianScore

The Last Guardian

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi har endelig fått spille det etterlengtede The Last Guardian, og her er vår anmeldelse. Det er helt sant!

1
Fans lagde kart til The Last Guardian

Fans lagde kart til The Last Guardian

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Helt på slutten av fjoråret kunne endelig Shadow of the Colossus-utvikler Gendesign slippe det etterlengtede eventyrspillet The Last Guardian, et spill som tilsynelatende...Loading next content