Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Shadow of War sin kontroversielle utvidelse blir gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Monolith Entertainment avslørte Middle-earth: Shadow of War-utvidelsen Forthog Orc-Slayer tidligere denne måneden ble det en del bråk. På overflaten virket det nemlig som om utviklerne ville donere alt de tjente på utvidelsen til den avdøde utvikleren som utvidelsen var ment å minnes. Problemet var bare at dette ikke var helt sant. Det var nemlig bare inntektene fra 46 av de amerikanske statene som ville bli gitt til familien, noe som bare ble spesifisert med liten skrift i traileren. De forstår nå at dette ikke var den riktige måten å gjøre det på, og har nå funnet en annen løsning.

Studioet kan nemlig fortelle at de har bestemt seg for å slippe utvidelsen helt gratis, og i stedet bare donere sine egne penger rett til familien. Alle som allerede har betalt for utvidelsen vil få pengene tilbake, og kan i stedet hjelpe Forgey-familien med å donere penger her.

Er du fornøyd med løsningen?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content