Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Gwent: The Witcher Card Game

"Shaggy" vant Gwent-turneringen på Gamescom

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var ikke akkurat mangel på store esports-turneringer under årets Gamescom-messe. En av disse var den første turneringen for CD Projekt Red sitt Gwent: The Witcher Card Game. Med en premiepott på $25,000 var det ikke en verst start på turneringslivet for spillet som fortsatt er under utvikling. Historien som kom ut av turneringen var ikke så verst heller.

Den fikk nemlig et lite Askepott-preg over seg det var "Wild Card"-kvalifiserte (de sju andre var med som følge av rangeringen sin)qualifier (the other 7 were determined via rankings) Elias "Shaggy" Sagmeister som tok hjem førstepremien. "Shaggy" vant faktisk finalen hele 3-0, så det var helt klart fortjent. Andreplassen gikk dermed til tyske Magnus "J0rah" Botscher, så begge to er nå kvalifisert til Gwent Challenger Tournament i desember.

Gwent: The Witcher Card Game

Relaterte teksterLoading next content