Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons' 2023 Overwatch League-lag har kjente fjes på rare steder

Fleta som en tank? Diem på Support? Alt er opp ned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shanghai Dragons Overwatch League-laget hadde ikke det 2022 de håpet på. 2021-mesterne klarte ikke å være det beste laget i East-divisjonen, og selv om det var en sterk utfordrer, levde det ikke helt opp til kaliberet som det tilbød i 2021. Så inn i 2023 var det helt klart at det ville bli noen endringer, men det som nå er annonsert er mildt sagt overraskende.

Fordi Dragons har avslørt at 2023-laget vil se noen kjente fjes komme tilbake, men de vil ikke spille i rollene de er mest kjent for. Når det gjelder hva vi mener med dette, sjekk ut 2023 Dragons-teamet nedenfor.


  • Tank: Kim "Fleta" Byung-søn

  • Damage: Lee "Viper" Jung-woong

  • Damage: Jeong "Heesu" Hee-su

  • Support: Kang "Gangnamjin" Nam-jin

  • Support: Bae "diem" Min-seong

Jepp, Fleta på Tank og den nå unretired Diem på Support, veldig uvanlig faktisk. Med bare fem medlemmer for øyeblikket, er det stor sjanse for at vi ser flere kunngjøringer av vaktlisten for Dragons i løpet av de kommende ukene.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content