Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Shanghai Dragons har vunnet 2021 Overwatch League

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så var det endelig avgjort. Den store 2021-sesongen av Overwatch League er nå avsluttet, og gjennom noen intense finalekamper har den endelige vinneren blitt funnet. I en pressemelding, og også på sosiale medier som Twitter har det blitt offentliggjort at det blir Shanghai Dragons som tar tronen i år, etter å ha slått Atlanta Reign i en overbevisende kamp på 4-0.

Dette sikrer dem ikke bare tittelen, men hele organisasjonen tar mesteparten av premiepuljen, en premie på hele 1,5 millioner dollar.

Nå er sesongen over, så i løpet av de neste par ukene forventer vi å se lag foreta store endringer på deres lagoppstilling innen 2022-sesongen begynner.

Dessuten skal det sies at dette også er siste gang at ligaen bruker Overwatch, da de går over til Overwatch 2 neste gang.

Overwatch
Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content