Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons slipper fem spillere

Overwatch League-mesterne i 2021 vil se veldig annerledes ut i 2023.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shanghai Dragons har vært et ganske formidabelt lag i Overwatch League i noen tid nå, til tross for at laget gikk uten seier i sin første sesong. Men 2023 vil sannsynligvis se en endring i denne dynamikken, ettersom Dragons vil gjøre en haug med alvorlige endringer som en del av den nåværende offseason.

Som kunngjort i en tweet, vil fem medlemmer av Dragons ikke komme tilbake i 2023, med disse personene som noen av de mest innflytelsesrike og innflytelsesrike navnene på laget de siste årene. Spesielt vil det være Kim "Fleta" Byung-sun, Koo "Fate" Pan-seung, Kang "Void" Jun-woo, Lee "WhoRU" Seung-jun og Yoon "BeBe" Hee-chang som drar.

Dette etterlater noen få medlemmer på Dragons 'liste, en trio som sannsynligvis vil være grunnlaget for gjenoppbyggingen av laget. Disse tre spillerne er supportduoen Lee "LeeJaeGon" Jae-gon og Kim "IZaYaKI" Min-chul, og DPS Lee "LIP" Jae-won.

Når det gjelder hvem Dragons vil signere til sin fornyede liste, vil vi uten tvil høre mer i løpet av de kommende månedene.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content