Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Shanghai Dragons slipper sine gjenværende spillere og ansatte

Kan dette være et tegn på ting som kommer etter Blizzard og NetEase kinesiske avtale kommer til en avslutning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den Overwatch League er i litt endring akkurat nå, som på grunn av Blizzard og NetEase langvarig avtale kommer til en slutt, noe som betyr at de fleste av de californiske utviklerne tittelen ikke vil bli solgt og operert i landet, spørsmålet om hva som vil skje med den kinesiske OWL lagene har blitt stilt.

Hvis OWL ikke sendes i landet på grunn av at Overwatch 2 ikke kan spilles der, må de kinesiske lagene sikkert flytte og potensielt til og med rebrande, forutsatt at en ny avtale ikke blir hamret ut.

Og dette virker som retningen ting kan gå, som nå Shanghai Dragons har sluppet hele sitt gjenværende lag (både spillere og trenere), noe som betyr Kim "IZaYaKI" Min-chul, Lee "LIP" Jae-won, assistenttrener Son "Kong" Jun-young, og hovedtrener Moon "Moon" Byung-chul er alle ute av laget.

Det skal sies at Lip allerede har et nytt hjem, ettersom han har blitt overført til Atlanta Reign, noe som betyr at minst en av disse en gang mesterskapsvinnende listen vil være tilbake for 2023-sesongen.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content