Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Shanghai Dragons tar den første Overwatch League Grand Finals-plassen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er tett på slutten av 2021 Overwatch League-sesongen, og det er bare fire lag igjen i postseason-begivenheten. Nylig ble både Los Angeles Gladiators og Changdu Hunters eliminert av Atlanta Reign og San Francisco Shock, og dermed har vi også funnet det første laget, som har tatt en plass i Grand Finals - Shanghai Dragons.

Det betyr at Dallas Fuel har gått ned i den lavere delen av poengtavlen, og skal konkurrere mot vinneren av kampen mot Shock og Reign.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content