Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shift 2: Unleashed

Shift 2 langer ut mot GT5

- Vi trenger ikke 1000 unødvendige biler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts sjefsdesigner for Shift 2: Unleashed, Andy Tudor, sier at de går Gran Turismo og Forza i strupen med sitt kommende spill, men uten å inkludere "1000 unødvendige biler".

Ifølge Tudor går de klokkeklart etter simulasjonsfolket, men tilnærmingen er noe annerledes enn de eksisterende konkurrentene. Han sier:

- De to spillene står øverst på podiet for øyeblikket. Når vi tenker over hva vi helst vil gjøre med spillet vårt, handler det ikke bare om tall. Vi trenger ikke 1000 unødvendige biler. I mine øyne er disse to spillene som leksikoner å regne. Man har tusen biler, tusen baner og tusen et eller annet. Spillet handler om å tjene penger til å anskaffe en ny bil, dermed å tjene penger til å anskaffe enda en. Det er en hobby på lik linje med å samle frimerker.

Han fortsetter:

- Men det er jo ikke her moroa ligger. Det morsomme er å sitte bak rattet, merke at man er på kanten, ligge på grensen og kjøre biler som faktisk er underholdende å kjøre. Og deretter justere dem med fabrikkinstillingene som utgangspunkt, slik vi gjorde i Shift 1.

Tudor ga uttrykk for noe liknende da Gamereactor nylig var innom Slightly Mad Studios for å prøvekjøre Shift 2. Her spurte han med en viss spydighet å ane:

- Hvem faen gidder å kjøre en Polo 1.1 på Suzuka?

Vel, hittil flere hundre tusen. Touché, Tudor.

Shift 2: Unleashed

Relaterte tekster

Shift 2: UnleashedScore

Shift 2: Unleashed

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

EA har lovet oss realistiske, intense og voldsomme løp i flere måneder, og Thomas har satt seg i førersetet i Shift 2 for å se om det lever opp til forventningene...Loading next content