Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight kommer til Nintendo Switch, og fremtidsplanene er klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yacht Club Games har gjort en utrolig jobb med å utvide og oppdatere Shovel Knight, og de har tydeligvis ikke tenkt å stoppe.

Nå har de nemlig gitt oss en hel haug med Shovel Knight-nyheter. For det første skifter nå spillet navn til Shovel Knight: Treasure Trove. Grunnen til dette er at de snart vil selge de ulike kampanjene separat på PC, Playstation 4, Xbox One, og Nintendo Switch. Ja, du leste riktig. Spillet kommer også til Nintendos kommende konsoll.

De sier at grunnen til separasjonen er at de ønsker å gjøre det lettere for folk å komme inn i spillet med å la dem velge mellom de ulike kampanjene. Dette blir et billigere alternativ for dem siden de da slipper å kjøpe hele spillet. Om du allerede eier Shovel Knight vil utgaven din automatisk konverteres til Treasure Trove, og alt fremtidig innhold blir fortsatt helt gratis. Den originale kampanjen heter nå Shovel of Hope.

Separeringen vil øke prisen på Treasure Trove i vår, så er du interessert i å ha hele opplevelsen råder vi deg til å kjøpe spillet nå.

Det er dog ikke alt. Yacht Club har nemlig også gitt oss en liten oppdatering om fremtidsplanene sine også. Her har dere for eksempel en smakebit på hvordan Body Swap-modusen vil se ut når den slippes sammen med Specter of Torment-kampanjen i vår.

Shovel Knight

De kan ikke gi oss særlig flere detaljer om den kommende samarbeidsmodusen, men nøyer seg med å si at den fortsatt er på vei. Når det kommer til kamper mot hverandre kan nå fastslå at Battle Mode (4 spiller mot hverandre) kommer sammen med King Knight-kampanjen senere i år. Atter en gang er det viktig å nevne at verken samarbeids- eller konkurranse-modusen kommer til PS Vita og 3DS.

Har du fortsatt noen spørsmål til disse endringene kan du kanskje finne svaret i Q&A-delen på hjemmesiden deres.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content