Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight passerer 2 millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shovel Knight viste seg raskt å være en suksess, for det tok bare noen måneder før det nostalgibaserte spillet med en moderne vri hadde solgt en million eksemplarer. Det skulle ta en god del lengre tid, men nå har spillet passert en ny imponerende milepæl.

Yacht Club Games kan kunngjøre at Shovel Knight nylig passerte to millioner solgte eksemplarer. Dette feirer de ved å gi tjue prosent rabatt for Shovel Knight: Treasure Trove på Switch, Wii U, 3DS, PS4, PS3, Vita, Xbox One, Steam, GOG, og Humble Store.

Det viser seg at Nintendo Switch-utgaven skal ha mye av æren for de ekstra salgene. I løpet av året som har gått har det nemlig blitt solgt over 370,000 eksemplarer på hybridkonsollen, noe som gjør den til den tredje mest populære platformene for spillet, kun slått av PC og 3DS. Da er det jo lov å håpe at vi også får en skikkelig oppfølger til det sjarmerende og utfordrende spillet etter hvert.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content