Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Shovel Knight: Showdown og King of Cards slippes i desember

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I februar måtte Yacht Club Games gi oss den skuffende beskjeden at både Shovel Knight: Showdown og Shovel Knight: King of Cards hadde blitt utsatt på ubestemt tid. De turte ikke å gi oss en ny dato av frykt for en ny utsettelse, så når de først gir oss en nå er de ekstremt sikre.

Derfor er det gledelig å nå vite at både det kampfokuserte Shovel Knight: Showdown og King Knight sitt eventyr i Shovel Knight: King of Cards vil lanseres den 10. desember. Samme dag kommer også den fysiske utgaven av Shovel Knight: Treasure Trove til alt utenom PlayStation 4 (kommer til våren), Shovel Knight Treasure Trove-amiibopakken og Shovel Knight Gold Edition-amiiboen. Slettes ikke verst for et spill som nå er over fem år gammelt.

Shovel Knight

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content