Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Sideshow og Bren går over til Overwatch League-casting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er avgjørende med spennende analyse og dyktige verter (eller shoutcastere) på store e-sportturneringer, men det blir nå foretatt store endringer i den delen av Overwatch League.

Mer spesifikt har analytiker Brennon 'Bren' Hook avslørt via Twitter at han ikke vender tilbake i samme rolle, men i stedet blir caster sammen med Josh 'Sideshow' Wilkinson.

"It was a ton of fun these last two years, expanding my skills in showmanship and producing a show, but it's time to move on," forteller Bren.

Både Bren og Sideshow er kjente ansikter i Overwatch League etter å ha vist deres evner til å analysere kampene i dybden.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content