Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifu feirer 1 million spillere med skrytevideo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det vesle indiespillet ble sluppet i en meget travel februar fryktet jeg at Sifu ikke ville selge like godt som det fortjener, men heldigvis virker det som om dette ikke blir tilfellet.

Utviklerne i Sloclap avslører i en pressemelding at Sifu nå har solgt over 1 million eksemplarer. I tillegg har de offentliggjort en video som fremhever noen av de mest positive anmeldelsene spillet har fått. For de som måtte lure viser det seg at omtrent 45 prosent av alle spillere nå har kommet seg gjennom The Club, samtidig som at 150,000 av oss også har slått sistebossen. Dermed virker det som om stadig flere blir bedre for hver dag som går.

HQ
Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content