Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sifu

Sifu kommer til Steam og Xbox - Viser frem ny Arenas-modus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele åtte måneder har gått siden Sloclap fortalte at fantastiske Sifu skulle få mye ekstra gratisinnhold etter hvert. Siden den gang har vi fått modifikasjoner, en Replay Editor og mer, men dessverre har noen planer blitt forskjøvet slik at en av de mest etterlengtede må vente en stund. Heldigvis har vi i alle fall fått noen glimt av sistnevnte og mer til i dag.

Utviklerne har gitt oss en trailer som viser litt av den etterlengtede Arenas-modusen som vi nå vet kommer en gang i mars. Her får vi se at denne runde-baserte modusen ikke bare ta oss til avgrensede områder vi kjenner fra historien, men også noen helt nye. Ved å gjøre det bra i disse vil vi belønnes med langt flere modifikasjoner og kostymer som også kan brukes i historiemodusen.

Rundt samme tid vil Sifu også lanseres på Steam, Xbox One og Xbox Series slik at enda flere får mulighet til å spille det som fortsatt er topp tre blant de beste spillene i 2022 for min del.

HQ
Sifu

Relaterte tekster

0
SifuScore

Sifu

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva om man blander Batman: Arkham Asylum og Sekiro: Shadows Die Twice sine kampsystemer og smurte inn stilfull presentasjon?Loading next content