Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Silent Hill klart for Dead by Daylight

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste månedene har det gått mange rykter om at Sony jobber med en reboot av Silent Hill, og dagens annonsering vil nok ikke gjøre forhåpningene om en gjenopplivning mindre.

Det viser seg nemlig at det nye Dead by Daylight-kapittelet Behaviour har hintet til er selveste Silent Hill. Nærmere bestemt er det Pyramid Head, eller The Executioner som de kaller han i spillet, som blir den nye slemmingen, mens Silent Hill 3s Cheryl Mason blir et nytt offer. På toppen av det hele får vi et nytt kart kalt 'Midwich Elementary School' map, og du kan teste det selv på PTB-serverne allerede i dag eller vente til den 16. juni når kapittelet lanseres for fullt.

HQ
Dead by Daylight
Dead by Daylight
Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content