Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Sinatraa er offisielt Overwatch League MVP

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2019-sesongen for Overwatch League nærmer seg slutten, og dermed er det tid for å gjøre status, og finne ut av hvem sesongens beste spillere egentlig har vært. Blizzard selv avgjør blant annet hvem sesongens MVP, eller Most Valuable Player, er, og denne har nå blitt avslørt.

Via en pressemelding sendt til Gamereactor har det blitt avslørt at San Francisco Shock-spilleren Jay 'Sinatraa' Won har vunnet MVP-prisen, og dessuten vant hans kollega Hyo-Jong 'Haksal' Kim fra Vancouver Titans Rookie of the Year.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content