Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Sing Party

Sing Party

DJ Hero-utviklerne har prøvd seg på karaoke-sjangeren. Martin har justert stemmebåndet og testet Sing Party...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hva gjør en mann på 23 som får servert et karaokespill som må anmeldes? Jo, han inviterer en bråte med venner og lar løs og ledig stemning ligge veldig tilgjengelig. Når stemningen er god nok, er den også god nok for å spille Sing Party.

De fleste er kjent med Singstar og Lips som finnes på henholdsvis Playstation og Xbox. Sing Party er kort fortalt det samme sakene som du finner hos konkurrentene. Du synger, får poeng og det er som regel klein stemning.

Så hva kan egentlig Sing Party skryte av?

Jo, du kan se sangteksten på Gamepaden istedenfor på TV-en. Noe som gjør det totalt uinteressant for de andre i rommet å følge med. Du får heller ingen poeng for det du mumler ut av kjeften. Men det du får er rare blikk, røde fjes og en enorm trang til å gjøre noe annet. Nevnte jeg at du blir bedt om å peke på dine kamerater og be de om å klappe, danse og ta over syngingen for noen strofer? Det er dette som gjør Wii Us karaokemonster unikt. Denne modusen har forresten fått det fortreffelig navnet Party Mode, eller Kill The Party Mode som jeg liker å kalle den.

Dette er en annonse:
Sing Party

Utenom den berømte festmodusen har Sing Party de vanlige funksjonene som du finner igjen i konkurrentene. Her får du poeng, og alt skjer på TV-en. Det er nå Gamepaden faktisk gjør en viss nytte. Mens en av dine kompiser synger kan du legge opp en spilleliste over hvem som skal synge neste låt, og hvilken låt det skal være. Dette gjør at det aldri blir noen unødvendige pauser fra spillingen. Dette er det beste Wii U-versjonen har å vise frem og samtidig det eneste som er bedre.

Sing Party kan slå i bordet med femti låter fra start, og med en lovnad at det er flere på vei. Sangutvalget er som forventet med en stor dose av populære jentelåter krydret med noen få gamle klassikere. Det er ingenting som vil få noen til å sperre opp øynene, og heller ikke en eneste norsk låt å finne.

Presentasjonen er minimalistisk, og ikke den store søtsaken for øyet. Hver eneste låt har sin egen egen musikkvideo i bakgrunnen når du spiller den vanlige modusen. I Kill The Party Mode får du som sagt lite tekst, men heller mennesker som vil få dine venner opp fra sofaen og med på leken. Om det fungerer, selv med ekstremt løs snipp? Nei.

Dette er en annonse:
Sing Party

Etter at man har pløyd gjennom de femti låtene er det latterlig lite å finne på. Det eneste å strekke seg etter er dine egne, eller dine venners rekorder og spillets egne utmerkelser - som er lett å skaffe seg hvis du er flink til å nynne. Du vil mest sannsynlig gå lei veldig fort, og det er ingenting som tilsier at det er noe som vil få deg motivert til å ta opp mikrofonen igjen.

Det er helt greit at jeg ikke er i målgruppen til Sing Party, men har du lyst på et karaokespill og har Playstation 2/3 eller Xbox 360, da er valget enkelt. For Sing Party har dessverre ingenting å stille opp med. Når den eneste gode innovasjonen er muligheten til å lage en spilleliste mens man spiller, da er det bare nitrist. Styr unna.

Jeg hadde kun én mikrofon til testing, og kunne derfor ikke teste ut flerspillermulighetene.

03 Gamereactor Norge
3 / 10
+
Mulighet til å lage spilleliste.
-
"Kill The Party Mode", nesten null nytt, skralt låtutvalg.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

6
Sing PartyScore

Sing Party

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

DJ Hero-utviklerne har prøvd seg på karaoke-sjangeren. Martin har justert stemmebåndet og testet Sing Party...Loading next content