Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Singstar Rocks

SingStar Rocks

Allsang, svake soloprestasjoner og ikke minst hæla-i-taket stemning. Vi har testet det nyeste medlemmet i SingStar familien!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

SingStar Rocks er som tittelen understreker den rocka versjonen av spillet som har gjort karaoke legitimt i det ganske land. Det viser seg at det er utrolig mange som sitter inne med mye uforløst sang og showmanship, og gjennom SingStar har de endelig fått muligheten til å dele dette med oss andre - heldigvis...

HQ

Konseptet og modusene er ikke overraskende uforandret. Hvis fotballaget ditt vinner hver eneste kamp, hva er da vitsen med å prøve nye spillere? Vel, det kan faktisk hende at det går enda bedre med noen friske bein sier jeg. Rock er tydeligvis en vid musikalsk betegnelse, i hvert fall hos Sony. Det er akkurat som om de først ønsket å lage "SingStar Rock", men så viste det seg at de da mistet litt av mainstream publikumet og la dermed på en -s. Rocks er nemlig ikke bare Nirvana, Rolling Stones, Deep Purple og puddelrock. Det kan også velges mellom kommersielle vinnere som Coldplay, Keane og Gwen Stefani. Samt en hel bråte med soft-rock/emo tracks, store deler av dem kunne for min del bli byttet ut med norske rockehits. Det hadde gjort seg med litt Jokke, Raga Rockers eller DumDum Boys. Til sammen runder vi 30 forskjellige spor, samt et par medlyer. Alle låtene akkompagneres av de originale musikkvideoene der det er tilgang på det. Alt ved det gamle altså.

Heldigvis så trenger du ikke være Mr. Pitch ellers Ms. Toneart for å imponere med høye poengsummer. Hvis du behersker tekst og melodi på de ulike sangene så er du allerede langt på vei mot stjernehimmelen - i hvert fall i karaokeuniverset. Det finnes fortsatt tre vanskelighetsgrader, og utfordringen øker merkbart ettersom du velger ferdighetsnivå. Det blir mindre rom til å feile, og det er på det vanskeligste klinten skilles fra hveten.

Det å sette karakter på SingsStar Rocks er litt som å være hoveddommer i en missekonkurranse for sommerfugllarver. De er tilsynelatende helt like, det er kun fem deltagere og du kan ikke sammenlikne med andre insekter. Skjønner du? Det eneste sammenlikningsgrunnlaget vi har er de tidligere SingStar utgivelsene. I og med at det ikke har skjedd noe nytt på Rocks, samt at nivået på sangene skuffer trekker vi ned en karakter denne gangen.

Problemet som Sony London-Studios står ovenfor er fortsatt holdbarheten. Det finnes jo grenser for hvor mange ganger Offsprings schläger "Self-esteem" kan rocke stua. Nå skal det nevnes at disse ekspansjonsdiskene kommer på løpende bånd, så litt forandringer blir det jo tross alt, men nå virker det snart som at Sony koker suppe på spiker. Dette er i bunn og grunn gammelt nytt.

Dette er en annonse:

I en tid da partyspillene inntar vorspiel og familiehygge landet over er det grunn til å stille spørsmålstegn ved SingStars videre eksistens. Jeg har ikke mer å melde når det kommer til SingStar. Jeg rydder vekk mikrofonen og gjør klar for Buzz og ikke minst det som vil bli den nye farsotten; Gitar Hero. Mine nye favoritter. I hvert fall denne helgen. Neste helg er jeg kanskje en certified karaoke-lover igjen.

Låtlisten i Singstar Rocks

* Bloc Party - Banquet
* Blur - Song 2
* Bowling for Soup - 1985
* Coldplay - Speed Of Sound
* Deep Purple - Smoke on the water
* Franz Ferdinand - Do You Want To
* Gwen Stefani - What Are You Waiting For?
* Hard Fi - Hard To Beat
* Hole - Celebrity Skin
* Jet - Are You Gonna Be My Girl
* Kasabian - Club Foot
* Keane - Everybodys Changing
* Kings of Leon - The Bucket
* KT Tunstall - Black horse and the Cherry Tree
* Maximo Park - Apply Some Pressure
* Nirvana - Come As You Are
* Queen - Don't Stop Me Now
* Queens of the Stone Age - Go With the Flow
* Razorlight - Somewhere Else
* Snow Patrol - Run
* Stereophonics - Dakota
* The Bravery - An Honest Mistake
* The Cardigans - My Favourite Game
* The Hives - Hate To Say I Told You So
* The Killers - Somebody Told Me
* The Offspring - Self-Esteem
* The Rolling Stones - Paint It, Black
* The Scorpions - Wind of Change
* The Undertones - Teenage Kicks
* Thin Lizzy - The Boys are Back In Town

Singstar Rocks
Dette er en annonse:
Singstar Rocks
Singstar Rocks
Singstar Rocks
Singstar Rocks
Singstar Rocks
Singstar Rocks
Singstar Rocks
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Karaoken holder fortsatt koken..
-
For få sanger av høy kvalitet, derav kort holdbarhet.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
SingStar RocksScore

SingStar Rocks

ANMELDELSE. Skrevet av David Skovly

Allsang, svake soloprestasjoner og ikke minst hæla-i-taket stemning. Vi har testet det nyeste medlemmet i SingStar familien!Loading next content