Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Six Invitational 2021 begynner offisielt den 11. mai i Paris

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av Covid-19, innreiserestriksjoner og manglende deltakere, så har verdens største Rainbow Six-turnering, Six Invitational, hengt i en tynn tråd i år. Men nå later det faktisk til at det endelig blir noe av, og vi har nå fått offisielle startdatoer.

Det er blitt avslørt via en pressemelding at Six Invitational 2021 begynner den 11. mai i Paris, og her vil 19 lag konkurrere på tvers av de fire forskjellige regionene. Begivenheten starter med gruppespill fra 11. til 16. mai, før den går til playoffs fra 19. til 23. mai.

Det er visse lag, som Team Wildcard, som ikke kan delta, men arrangørene forsikrer om at de vil overholde harde retningslinjer for sikkerhet.

Du kan se det hele via den offisielle Twitch-kanalen.

Rainbow Six: Siege
Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content