Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Six Invitational 2024 skal arrangeres i Sao Paulo

Den viktigste turneringen forlater Canada til fordel for Brasil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mange år har det fremste arrangementet i den konkurransepregede Rainbow Six: Siege -kalenderen, Six Invitational, blitt arrangert i Montreal, som er hjembyen til utvikleren bak selve spillet. Men dette endrer seg for 2024, ettersom Ubisoft nå har avslørt at arrangementet vil bli avholdt i Sao Paulo i Brasil.

Arrangementet vil bli avholdt på Ginásio do Ibirapuera-arenaen i byen og vil finne sted mellom 13. og 25. februar, men kun med live-publikum under andre del av sluttspillet som starter 23. februar.

Når det gjelder tidsplanen for arrangementet, arrangeres gruppespillet mellom 13. og 17. februar, før Playoffs - del 1 mellom 19. og 21. februar. Sluttspill - del 2 går av stabelen 23.-25. februar.

Alle deltakerlagene er ennå ikke bekreftet, men vi vet at 20 lag vil kjempe om en andel av premiepotten på 3 millioner dollar.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content