Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fe

Sjarmerende Fe kommer i februar

EA liker tydeligvis å slippe Originals-spillene sine i årets andre måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Electronic Arts ble roset for å satse på mindre spill med blant annet Unravel bestemte selskapet seg for å satse litt mer på å hjelpe små utviklerstudioet. Et av de første resultatene av dette de viste frem var svenske Fe, et spill hvor vi blir venner med andre dyr ved å blant annet synge til dem. Nå er tiden snart inne for å se hvordan sluttresultatet er.

EA kan nemlig avsløre at Fe slippes til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 16. februar. Noe mer nytt en det ønsker de ikke å si, så da slenger vi like godt inn en av trailerene vi fikk i fjor også.

HQ
Fe

Relaterte tekster

1
FeScore

Fe

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ikke til å stikke under en stol at Suzanne har gledet seg til Fe, helt siden hun første hørte om det. Men har spillet greid å leve opp til forventningene hennes?

0
Klokken 16 på GR Live: Fe

Klokken 16 på GR Live: Fe

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Sent i går kveld kunne Suzanne endelig offentliggjøre anmeldelsen vår av Zoink sitt vakre Fe, og man kan vel trygt si at hun liker spillet veldig godt. Det er dog ikke...

0
Fe

Fe

FORSPILL. Skrevet av Andreas Blom

De siste to årene har Zoink Games jobbet med det atmosfæriske Fe, og Gamereactor ble invitert til studioet i Stockholm for å ta en titt.Loading next content