Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Sjekk ut Fuse-omslaget

Tidligere kjent som Overstrike

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter flere år som en Playstation-eksklusiv utvikler jobber Insomniac Games for tiden med sitt første multiplattformspill, nærmere bestemt actionspillet Fuse.

Da redaktør Kristian Nymoen var på besøk hos Insomniac tidligere i år likte han det han så, og det ser dessuten ut som utviklerne er i rute mot lanseringen i mars neste år. De har nemlig allerede presentert det nye spillomslaget, som erstattet designet de presenterte da spillet fremdeles gikk under navnet Overstrike.

Hva synes dere?

FuseFuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content