Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Sjekk ut ti minutters gameplay fra Saints Row: The Third Remastered

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent annonserte Volition og Deep Silver nylig en remaster-versjon av Saints Row: The Third, som kommer i mai, og i den tilhørende traileren kunne man se heftige grafiske oppdateringer.

Men hvordan ser spillet egentlig ut når man selv spiller? Vi fikk masse gameplay etter å ha deltatt i en digital pressebegivenhet nylig, og vi har satt sammen en video med ti minutters gameplay, så du kan se spillet i aksjon. Sjekk den ut nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content