Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Skull & Bones utsettes til 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft avduket Skull & Bones på E3-messen i 2017 var planen at piratspillet skulle slippes i 2018, men etter nesten ett år med null nytt fikk vi vite at spillet hadde blitt utsatt til høsten 2019. Nå har det gått omtrent like lang tid uten noe nevneverdig informasjon, så du kan gjette hva som har skjedd.

Jepp. Ubisoft kan nå fortelle at Skull & Bones har blitt utsatt til finansåret 2020, så spillet vil ikke slippes før en gang mellom april 2020 og mars 2021. Utviklerne gir ikke noen spesifikk grunn, men nøyer seg med å si at de har lyttet til folk sine tilbakemeldinger og nå ønsker å implementere disse mens de finpusser alt av detaljer. Interessant nok sier Ubisoft at de fortsatt skal slippe tre uannonserte AAA-spill før april, så E3-messen blir spennende selv ut Assassin's Creed IV: Black Flag-"klonen".

Skull and Bones

Relaterte teksterLoading next content