Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Cthulhu

Skumle Call of Cthulhu lanseres like før Halloween

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cyanide Studios Call of Cthulhu har gått gjennom en ganske trøblete utvikling. Med skifte av utviklere og en rekke utsettelser er det flere som har fryktet at spillet aldri ville bli en realitet. Heldigvis kan vi nå være ganske sikre på at det mørke spillet vil få se lyset.

I dag har nemlig utviklerne fortalt oss at Call of Cthulhu vil lanseres den 30. oktober om alt går etter planen. Å bli tilgjengelig dagen før Halloween må jo kunne sies å passe ganske bra for et spill som er basert på H.P. Lovecrafts novelle og rollespillet fra 1981.

HQ
Call of Cthulhu

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 8

Gamereactors store julekalender - Luke 8

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gamereactors store julekalender fortsetter med luke nummer 8! Hva finner vi bak denne luka, mon tro? Cthult, en utgave av Call of Cthulhu pakket inn i en mystisk bok, som...

0
Alt om Call of Cthulhu

Alt om Call of Cthulhu

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi møtte sjefen for brettdesign, Romain Wiart, og prosjektsjef Diane Quenet på E3-messen, og vi stilte dem til veggs for å finne ut sannheten om det kommende Call of...Loading next content