Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

Skybound avslører fremtidsplanene for The Walking Dead

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter flere uker med dårlige nyheter kunne Skybound Games annonsere at de vil ansette flere av de oppsagt Telltale Games-utviklerne for å fullføre siste sesong av The Walking Dead. Dessverre fikk vi ikke høre mer enn det da, men dette har de fikset på nå.

Ian Howe, Skybounds CEO, holdt nemlig en AMA i natt hvor han kunne dele en rekke detaljer. Spørsmålet alle lurte på var selvsagt om han kunne si noe om når tredje episode vil lanseres. Dessverre kunne ikke Howe gi oss en eksakt dato siden det fortsatt gjenstår noen juridiske spørsmål, men det viser seg at episoden nærmest var ferdig da Telltale måtte stenge dørene. Dermed håper han å gi oss episoden før året er omme.

Når det gjelder siste episode hadde Telltale såvidt start pre-produksjon, så det er der mesteparten av arbeidet gjenstår. Den gode nyheten her er at Skybound allerede har snakket med over førti av de oppsagt personene, og de virker alle veldig villige til å hjelpe med å avslutte Clementines historie. Enkelte andre har allerede funnet seg nytt arbeid, så det ender godt forb både oss og mange av utviklerne.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte teksterLoading next content