Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Skylanders Imaginators

Skylanders Imaginators

KAOS er tilbake og det er opp til en ny gjeng med Skylandere (og lommeboka di) å stoppe ham fra å gjennomføre de onde planene sine...hva de nå enn er.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Toys for Bob er tilbake som utviklere av Skylanders Imaginators og de har virkelig lagt seg i selen i denne gangen. Imaginators er stappfullt av nyheter og nye muligheter, samtidig som det har beholdt det som gjorde de forrige spillene så bra.

De som digget Skylanders Superchargers kan glede seg over at alle banene og racingmodusene er tilbake i Imaginators. De som har savnet Skystones kan glede seg over at dette småspillet er tilbake i form av Creator Clash. Og de som har en imponerende samling med Skylanders-figurer kan glede seg over at Imaginators støtter alle de 300+ figurene fra tidligere spill.

Skylanders Imaginators
Dette er en annonse:

Det man imidlertid bør glede seg aller mest over er muligheten til å mekke sine helt egne Skylanders, eller Imaginatorer som de så fint heter i den oversatte utgaven av spillet. Skylanders Imaginators kommer med en ny type leke kalt skapelseskrystaller. Disse lar deg mekke en Imaginator og lagre den i krystallen. Krystallen lagrer også fremdrift slik at du kan ta den med deg til en kompis og spille videre der, med alt av utstyr, penger og nivåer du har skaffet deg så langt.

La meg bare si dette med en gang: Jeg brukte nok kanskje like mye tid på å mekke Imaginatorer som jeg gjorde på å faktisk spille spillet. Det er fantastisk moro! Det er så sykt mange måter å lage sin egen figur på at man ikke helt vet hvor man skal begynne. Det gjengse RPG kan ta seg en bolle! Man kan tilpasse alt fra størrelsen på individuelle kroppsdeler til lyden figuren din lager når den løper. Man kan sette sammen egne slagord og justere stemmen og måten det blir sagt på. Så og si alt kan tilpasses. Den første figuren min endte opp med å bli en ildbasert skarpskytter ved navn Slagathor, hvis slagord er "Ingen forventer zombiedansefester", og som lager en flott liten fiselyd hver gang den løper og hopper.

Skylanders Imaginators

I tillegg til at figuren din kan tilpasses i hytt og gevær, kan også våpen og utstyr oppgraderes og byttes ut til den store gullmedaljen. Slagathor er for eksempel den heldige bæreren av en grytehjelm og et kjøleskapskjold.

Dette er en annonse:

Ironisk nok er noe av problemet til Imaginators at det er litt for mange valg. For eksempel kan man bare lage en Imaginator per skapelseskrystall, og så fort man har valgt kampklasse kan man ikke forandre den. Det finnes ti forskjellige kampklasser å velge mellom, i tillegg til ti forskjellige elementklasser. Man må, med andre ord, gå til anskaffelse av en hel haug med skapelseskrystaller etter hvert. Jeg fikk med en fem-seks stykker, men de ble ganske raskt brukt opp, for å si det sånn.

Det er også så sykt mange ting å velge mellom inni spillet at man blir litt overveldet. Man blir konstant bombardert med ny info, så det blir ofte til at man løper litt rundt på måfå og ikke vet helt hva man skal ta seg til. Kanskje dette ikke er noe problem for kidsa, men jeg er gammel og blir lett stressa.

Har jeg nevnt mikrotransaksjoner ennå? Ikke det? Vel, de er overalt og VELDIG lett tilgjengelige, så her kan det lønne seg (høhø) å ta en prat med poden angående pengebruk.

Ellers er det eneste jeg har å utsette på spillet nøyaktig det samme som jeg hadde å utsette på Skylanders Giants i sin tid. Det låste kameraet skaper fortsatt problemer når jeg beveger meg rundt på brettet, og gjør slåsskamper veldig upresise. Jeg aner ikke i hvilken retning jeg faktisk kommer til å avfyre et skudd sånn 75 prosent av tiden, og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har dødd fordi jeg har løpt av banen eller inn i en fare ved et uhell.

Skylanders Imaginators

Den norske utgaven er til tider grufull. Det er så variabelt hva som blir oversatt og hva som beholdes på engelsk. Brawler class blir til bølleklasse, mens Stealth Elf forblir Stealth Elf. Når King Pen går opp i nivå sier han "Jeg aksepterer den nye nivåen", og jeg grøsser inni meg hver eneste gang. Stemmeskuespillet kan, som vanlig, også trenge en overhaling.

Dette betyr på ingen måte at jeg ikke likte spillet. Det er utrolig mye ved Imaginators som funker, som er direkte fornøyelig for både voksne og barn. Vi får et herlig gjensyn med kjente og kjære figurer fra tidligere spill. Et helt eget Crash Bandicoot-inspirert brett slår oss voksne rett i nostalgisenteret, og er en kul introduksjon til denne ikonsike spillfiguren for de unge. Dessuten kan man spille i co-op. Det beste er uansett at man virkelig kan slippe fantasien løs og mekke de beste og rareste figurene i Skylanders historie.

Skylanders Imaginators
HQ
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Bra brettdesign, mange forskjellige spillmoduser, uendelige muligheter for tilpasninger og oppgraderinger, kule nye angrep og klasser, nye figurer, co-op, Crash Bandicoot, skurker fra tidligere spill er tilgjengelige spillfigurer, bra lydspor.
-
Låst kamera, mikrotransaksjoner, upresist kampsystem, dårlig stemmeskuespill, forutsigbare bosskamper, uinspirert historie.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Skylanders ImaginatorsScore

Skylanders Imaginators

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

KAOS er tilbake og det er opp til en ny gjeng med Skylandere (og lommeboka di) å stoppe ham fra å gjennomføre de onde planene sine...hva de nå enn er.

0
Ikke forvent noe nytt Skylanders i år

Ikke forvent noe nytt Skylanders i år

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Fjorårets Skylanders Imaginators slippes snart til Nintendo Switch, men det ser også ut til å bli den siste lanseringen i serien på en stund. Activision sier nemlig at de...

0
Ny Skylanders Imaginators-figur avduket

Ny Skylanders Imaginators-figur avduket

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Skylanders Imaginators har visst vært en ganske stor suksess så langt, og derfor fortsetter utvikler Toys for Bob selvfølgelig å tilføye nye figurer til spillet. Den...

1
Slik høres Crash Bandicoot ut

Slik høres Crash Bandicoot ut

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Crash Bandicoot har aldri vært en snakkesalig helt, men vi får høre ham snakke i den nye serien Skylanders Academy på Netflix. Siden han er en pungrev kommer han...

0
Se traileren for Skylanders' Netflix-serie

Se traileren for Skylanders' Netflix-serie

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Skylanders skal snart utvides slik at folk som ikke spiller også får oppleve det. Fra og med 28. oktober starter nemlig en Netflix-serie som heter Skylanders Academy, og...Loading next content