Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Division

Slik blir The Division: Last Stand

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter gårsdagens teasertrailer har Ubisoft endelig avslørt hva The Division sin tredje utvidelse, Last Stand, vil by på.

Det viser seg at det ikke er snakk om den ryktede horde-modusen, men en ny modus som tar oss inn i Dark Zone. Her må to lag på åtte spillere (igjen fordelt på to lag) spillere hver kjempe om kontroll over tre seksjoner på et avgrenset område av PvP-sonen. Hver av seksjonene inneholder tre terminaler dere må ta kontroll over for å kunne bygge opp poeng. Det andre laget har selvsagt fått det samme oppdraget, og dere må derfor kjempe mot både hverandre og NPCer om dem. Dette blir ikke lett, særlig siden den midterste terminalen i hvert område vil beskyttes utelukkende av Elite-fiender.

The Division

Om man dreper NPCer vil man få noe kalt SHD tech, en lagressurs dere kan bruke for å aktivere taktiske boosts eller andre forsterkninger. Her nevner de blant annet at man kan aktivere de store turretene fra teasertraileren, eller en kraftig Puls som varsler dere om noen nærmer seg hjembasen deres. Disse kan man kun aktivere enkelte ganger under kampen, så her gjelder det å være smart. Siden de også er tidsbegrenset bør dere ikke aktivere dem til ingen nytte. Dette skal tilføre modusen et ekstra spenningselement siden dere må vurdere om fokuset skal være på terminalene, eller om noen bør dra andre steder for å drepe NPCer for SHD tech.

Last Stand har også et eget erfaringssystem med egne nivåer (maks 40). I motsetning til Dark Zone-rangeringen din vil ikke denne minske om du dør. Man vil få en forseglet boks med utstyr for hvert nivå man når, samtidig som at å fullføre enkelte oppgaver vil belønnes med kosmetisk snadder som ikke finnes i andre deler av spillet. Laget som vinner kampen vil selvsagt også få ekstra belønninger. Alle vil uansett rangeres etter innsatsen sin etter kampen, og vil belønnes etter hvor godt de gjorde det. Dette betyr også at man må fullføre kampen for å få noe som helst.

De kunne også avsløre at utvidelsen vil komme med et nytt Incursion, men ønsket ikke å gi flere detaljer enn det.

Dette er et sammendrag av hva modusen går ut på, og er det noen detaljer du lurer på finner du kanskje svar her. Til slutt kunne de avsløre at en av spillets største oppdateringer vil slippes samtidig som utvidelsen, men de vil ikke røpe mer om den akkurat nå.

Last Stand vil slippes samtidig på PC, Playstation 4 og Xbox One "snart", mens Season Pass-eiere får prøve den enda tidligere på de kommende Public Test-serverne.

Hvordan synes du utvidelsen høres ut?

The Division

Relaterte tekster

0
The Division - UndergroundScore

The Division - Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan bli kaldt i New York om vinteren, og derfor har kjeltringene i The Division trukket nedover. Likevel holder de på med akkurat det samme der nede som på gateplan...

1
The Division: UndergroundScore

The Division: Underground

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Vi har kanskje ryddet opp i New Yorks gater, men trusselen har kun flyttet seg noen meter nedover. Bli med ned i mørket i den første utvidelsen til Ubisofts onlinespill...

0
Spill The Division gratis i helgen

Spill The Division gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har virkelig vært ivrige på å la folk prøve The Division gratis noen helger etter lansering, noe vi virkelig ikke klager på. Vi synes nemlig fortsatt at spillet...Loading next content