Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Slik så det kansellerte Doom-spillet ut

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du visste kanskje allerede at en av grunnene til at vi aldri fikk Doom 4 var at Bethesda følte det lignet for mye på andre skytespill. Noen skjerm- og konsept-bilder av spillet fant også sin vei på internett, men nå har du også mulighet til å se hvordan spillet ville sett ut i bevegelse.

Da Danny O'Dwyer forlot Gamespot bestemte han seg for å lage dokumentarserier om videospill, og denne gangen har han utforsket Doom-seriens historie. Den første episoden handler om Id Software sin historie, og hvor mye de gikk gjennom før de endte opp med årets Doom-spill. Det er her, rundt tretten minutter inn i episoden, at vi får se klipp fra det kansellerte spillet mens utviklerne prater om det.

Doom 4 skulle bli et mer realistisk spill, hvor handlingen var satt på jorden. Fokuset skulle være på historien og filmatiske sekvenser. Heldigvis, i våre øyne, fant de ut at dette ikke passet til et Doom-spill, og begynte derfor nesten helt fra bunnen av igjen. Nå skulle fokuset være på å slakte demoner med heftige våpen og kontinuerlig action. Et godt valg synes vi. Hva mener du?

Doom
DoomDoomDoomDoom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content