Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Slik så det ut hjemme hos THQ

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og solgte de tallrike merkevarene og studioene sine til ulike andre aktører (de fikk alle til slutt nye hjem, heldigvis) før de takket for seg i spillbransjen.

Nå har Reddit-brukeren Soulessgingr lagt ut en rekke bilder av kontorene til THQ slik de så ut før firmaet han selv jobber for tok over lokalene. Som man tydelig kan se var det mye historie i veggene, noe som gjør det ekstra vemodig at ting gikk som de gikk for THQ. Heldigvis gikk ikke spillene under sammen med utgiveren.

Saints Row: The Third
Bilder fra Imgur.
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third
Saints Row: The Third
Saints Row: The ThirdSaints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content