Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Slutt å lytte til musikk mens du trener

Et lovforslag i New York tar forbudet mot SMS-teksting bak rattet et langt steg videre.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et lovforslag blitt fremmet som går ut på at det skal bli forbudt å krysse gaten mens du lytter til en mp3-spiller, snakker i mobiltelefonen, skriver SMS eller benytter annen elektronikk. Dette fordi disse enhetene distraherer og gjør at folk er mindre nøye med å se seg for før de krysser gaten. Lignende lovforslag er også under behandling i Oregon og Virginia. I California er det fremmet forslag om bøter for syklister som benytter håndholdte elektroniske gjenstander mens de sykler.

Det store spørsmålet er om myndighetene har noe med å lovfeste sunn fornuft. Er dette så ulikt hva som allerede er vanlig på en rekke kommersielle produkter i USA i dag. Advarsler som: "kaffekoppen er varm!", "rottegift, giftig!", "ikke bruk tørketrommelen til å tørke katten eller babyen!" osv.

Slutt å lytte til musikk mens du trener
Dette er en annonse:


Loading next content