Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Sluttspillsbraketten til Valorant Masters Madrid er hugget i stein.

Fire lag kjemper fortsatt om tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Åtte lag kvalifiserte seg og reiste til Spania for å delta i Valorant Champions Tour Masters Madrid -turneringen, men nå er det bare fire lag igjen som kjemper om tittelen. Etter en hektisk helg er nå Playoff bracket for turneringen satt i stein og bekreftet, noe som betyr at vi vet hvem som skal spille mot hverandre i kampen om å bli Masters mester.

Semifinalene i den øvre braketten starter med Gen.G Esports mot Paper Rex, før Sentinels møter LOUD den 21. mars. Taperen går videre til finalen i upper bracket 22. mars, mens taperne kjemper for å unngå eliminering i lower bracket-semifinalen samme dag. Taperen av finalen i øvre gruppe og vinneren av semifinalen i nedre gruppe møtes i finalen i nedre gruppe 23. mars for å gjøre seg fortjent til den siste plassen i den store finalen, der de møter vinneren av finalen i øvre gruppe 24. mars.

Du kan se hele tabellen i grafikken nedenfor.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content