Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Smite

Smite blir gratis på Nintendo Switch

Har du hatt lyst til å sjekke ut Smite på Switch? Da har vi gode nyheter, for spillet til Hi-Rez Studios blir nemlig gratis.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hi-Rez Studios har kunngjort at det populære spillet Smite nå er gratis på Nintendo sin hybridkonsoll. Du kan laste det ned fra Nintendo Switch eShop, og gratisversjonen kommer med alt av innhold og funksjoner, inkludert crossplay med PC og Xbox One.

Spillet lar deg også dele fremgangen din, samt guder og skins, på tvers av plattformer. Vil du få henda fatt i alle spillets nå 100 guder, og eventuelle fremtidige guder, kan du kjøpe Ultimate God Pack.

Smite
HQ

Relaterte tekster

0
Rambo inntar Smite neste måned

Rambo inntar Smite neste måned

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Hi-Rez Studios kunngjør at Smite snart vil få et hyggelig besøk. I april kommer den ikoniske 80-tallshelten Rambo til spillet som et skin til karakteren Ullr. Dette...Loading next content