Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Snip3down har trukket seg fra konkurrerende Halo

En mangeårig veteran har hengt det opp etter avslutningen av HCS-sesongen 2022.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ble ertet og nevnt de siste par dagene at Eric "Snip3down" Wrona hadde en kunngjøring å komme med, og nå har selve kunngjøringen funnet sted, ettersom Halo-profesjonelle har bestemt seg for å henge den opp og trekke seg fra konkurransescenen.

Som vist i en video delt på YouTube, gir Snip3down en retrospektiv av karrieren og snakker om høydepunktene i den, samtidig som den potensielt refererer til hva som blir neste for Halo-veteranen.

Eagle eyed fans kan legge merke til at Snip3down faktisk ikke refererer til Apex Legends en gang i løpet av retrospektivet, noe som er uvanlig siden han forlot Apex -scenen for å komme tilbake til Halo nylig. Kanskje dette betyr at en retur er i horisonten, kanskje til og med fortsatt med FaZe Clan.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content