Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Snø, hockey og andre godbiter på vei til Rocket League

Psyonix åpner for egendefinerte matcher.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som sagt så gjort. Rocket League utvikler Psyonix lovte at "change is coming" i en mystisk tweet for noen dager siden, og nå har de postet en video på Playstation-bloggen som avslører hva det hele dreide seg om.

Det skal nemlig være snakk om en gratis oppdatering som gir spillere muligheten til å "mutere", eller lage sine egne, spesialtilplassete matcher. Det betyr at du kan gjøre fotballen gigantisk, redusere tyngdekraften, spille i sakte film, og mye mer. Dette er funksjonalitet som i utgangspunktet var ment å være ferdigstilt allerede på lansering, men som vi i vårt intervju med utvikleren kunne avsløre at måtte vente til senere. Psyonix har pekt ut november som lanseringsmåned.

Utvikleren avslørte også planene sine for måneden etter. I desember skal vi nemlig få spille ishockey med en gigantisk puck, slik at det blir jul i år også.

Er dette slutten for NHL?

HQ

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...

0
Batmobile inntar Rocket League

Batmobile inntar Rocket League

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Batman har premiere i dag og introduserer en helt ny Batman - hvilket innebærer at han også har med seg en ny kjerre. Denne gangen er det en oppgradert klassisk...Loading next content