Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spyro Reignited Trilogy

Snoop Dogg og Spyro slår seg sammen for å feire Reignited Trilogy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så det viser seg at Toys for Bob har gjort en særdeles god jobb med å remake de tre første Spyro-spillene (du kan lese anmeldelsen til Silje her), men at samlingen lanseres i dag er ikke dagens eneste gledelige nyhet.

Markedsføringsavdelingen til spillet har de siste ukene flydd en drone fra sted til sted, og hintet om at den til slutt kom til å ende opp hos ingen ringere enn Snoop Dogg, og i går ble Spyro og Snoop forenet i en video som du kan se nedenfor.

Jeg hadde aldri trodd jeg noen gang skulle høre Snoop Dogg si "Spyro, what up baby! Spit that fire one time," men Spyro kan tydeligvis få hva som helst til å skje!

Er dette en større crossover enn Infinity War?

HQ
HQ
Spyro Reignited Trilogy

Relaterte tekster

Spyro Reignited TrilogyScore

Spyro Reignited Trilogy

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har fått et hyggelig gjensyn med en flygende lilla krabat og vennene hans. Greier Spyro seg i den moderne verden, eller hører han fortiden til?Loading next content