Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Somerville
Featured: E3 2021 Coverage

Somerville er klart for å ta opp kampen mot Limbo og Inside

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danskene i Playdead brukte seks år på å gå fra Limbo til Inside, så selv om studioets tidligere sjef viste frem sitt nye spill i 2017 visste vel de fleste av oss at ventetiden fortsatt ville bli lang. Heldigvis virker det som om dette skyldes et fokus på kvalitet.

Dino Patti, Chris Olsen og resten av gjengen i Jumpship har nemlig gitt oss den første ordentlige gameplaytraileren fra Somerville, og i tillegg til å ose av den samme glimrende atmosfæren som Limbo og Inside virker dette mer ambisiøst med et mer komplekst kamera og flere mekanikker. Forvent nærmere informasjon om dette de neste månedene, for planen er at spillet skal slippes neste sommer.

HQ
Somerville
SomervilleSomervilleSomervilleSomerville

Relaterte tekster

0
SomervilleScore

Somerville

ANMELDELSE. Skrevet av David Caballero

Jumpships sci-fi-eventyr viser mye talent og potensiale, men bommer på utførelsen og mangler finesse.Loading next content