Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Somerville

Somerville vil tydeligvis skille seg fra Limbo og Inside

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått over et år siden Limbo- og Inside-skaperen Dino Patti og animasjonsfilmskaperen Chris Olsen annonserte Somerville, og vi har nesten ikke hørt et pip fra prosjektet siden den gang. Dette skyldes blant annet at de to måtte ansatte flere til å utvikle spillet. Nå har de fått inn noen få, men siden de fortsatt leter etter flere har vi fått en ny trailer som de håper vil gjøre enda flere interesserte.

Denne nye teasertraileren er like mystisk som den første, og gir ingen ganske få konkrete detaljer. Det kan uansett virke som om Somerville vil skille seg ut fra Limbo og Inside ved at vi tilsynelatende får en historie med flere figurer i. Kanskje er det til og med hint om at vi kan spille med andre? Om du kan tenke deg å lage et slikt spill kan du sjekke ut jobbutlysningene her.

HQ
Somerville

Relaterte tekster

0
SomervilleScore

Somerville

ANMELDELSE. Skrevet av David Caballero

Jumpships sci-fi-eventyr viser mye talent og potensiale, men bommer på utførelsen og mangler finesse.Loading next content