Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Sonic All-Stars Racing 2 annonsert

Mer racing med Sonic og vennene hans

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Likte du Sonic & Sega All-Stars Racing? Da har vi en gladnyhet til deg. Innen året er omme slippes nemlig oppfølgeren Sonic & All-Stars Racing Transformed.

Som før er det snakk om et lekent racingspill i Mario Kart-stil, og som før styres kjøretøyene av ulike figurer fra Segas mange spillserier. Denne gangen er også Blur-skaperen Gareth Wilson med som hoveddesigner hos utvikler Sumo Digital, noe som naturligvis lover godt for kvaliteten.

Ved siden av historiedelen vil spillet by på både lokal og nettbasert flerspiller, ta en titt på de første bildene og annonseringstraileren:

Sonic & All-Stars Racing TransformedSonic & All-Stars Racing Transformed
Sonic & All-Stars Racing TransformedSonic & All-Stars Racing TransformedSonic & All-Stars Racing Transformed
HQ

Relaterte tekster

0
Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Xbox-ambassadøren Major Nelson pleier å komme med nyheter et par ganger i måneden vedrørende Xbox 360-spill som blir tilgjengelige på Xbox One via bakoverkompatibiliteten...

4
Company of Heroes + Sonic = Sant?

Company of Heroes + Sonic = Sant?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Denne så vi ikke komme. Alle som har racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed på Steam-kontoen sin har nemlig mottatt en fersk oppdatering i forbindelse med...Loading next content