Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Sony Ericsson W995 - Genial telefon!

Sony Ericsson har alltid for meg vært en stabil klippe innenfor mobiltelefoner og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har eid en god del telefoner av dette merket. Nå har en ny modell sett dagens lys og jeg er innmari fornøyd med det jeg opplever med W955!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du kan gjerne med en gang merke deg navnet på telefonen, for neste gang du skal kjøpe deg en ny mobil, så anbefaler jeg deg denne lekre, brukervennlige og innholdsrike mobiltelefon. Den har alt, absolutt alt og jeg kan ikke få lovprist denne telefonen godt nok.

Det første som møter deg når du ser telefonen er den store skjermen, så ser du fort på knappeplasseringene og tilslutt at kameraet på telefonen har hele 8.1 megapixler. Du legger også merke til den store 2.6" store skjermen. Denne er som skapt til å se film, høre musikk, spille spill samt andre medieting. Den telefonen jeg har testet har en plommerød farge og med en børstet stål-finish. Vennene mine som har sett den, synes den er rå utseendemessig. Selv synes jeg den er litt feminin, men når jeg tenker på hvilke egenskaper denne telefonen har, så er fargen så absolutt glemt for lengst.

Sony Ericsson er kjent for sine medietelefoner og har fått mange utmerkelser for telefonene. For ikke lenge siden fikk faktisk denne mobiltelefonen en utmerkelse og det for design, brukermuligheter, kameraløsning, musikk og filmavspilling med mer. W955 ble faktisk kåret til den beste mobiltelefonen under årets EISA Award som er en stor utmerkelse å få for elektroniske dippe dutter.

Etter å ha testet den ut en god stund nå, blir jeg mer og mer imponert over den. Faktisk har jeg ikke funnet en eneste svakhet med de egenskapene den har og jeg har testet ut alt. Jo forresten, det er en ting som jeg savner og som Nokia er flinke til med sine mobiltelefoner og det er minne. For i denne telefonen finner du ikke noe minnekort og man må kjøpe dette for virkelig å kunne ta del i de uante muligheter som ligger til rette. Har du et slikt minnekort, ja så er det ingenting som stopper deg.

W955 spiller musikk som den beste MP3-avspilleren, den fremviser filmer som på den beste flatskjermen, den går på nettet kjapt og fungerer godt å surfe med på internett, den har et meget godt kamera som tar de skarpeste bilder i 8.1 megapixler, den har skritteller, masse spill samt masse annet snacks som man finner på mobiler fra Sony Ericsson. Brukermulighetene er enorme og jeg vet knapt hvor det stopper. Det mest perfekte hadde vært om telefonen hadde hatt en trykkfølsom skjerm, ja da hadde det blitt en tier i karakter, men så vet jeg at det kommer flere mobiltelefoner fra Sony Ericsson med trykkfølsomme skjermer utover høsten og vinteren så da er alt tilgitt.

Dette er en annonse:

Hvis du ønsker å vite mer om de tekniske egenskapene, så anbefaler jeg deg å klikke deg inn på linken som du finner til venstre for teksten under tekniske spesifikasjoner.

Jeg er i himmelen og elsker denne telefonen som har alt hva jeg trenger og litt til. At den i tillegg ble kåret til den beste telefonen på EISA beviser bare at dette er en mobiltelefon som er unik og som fungerer til at hva du måtte begjære. Klar og fin skjerm, lett brukergrensesnitt, herlig design, godt kamera, fungerer godt til å avspille musikk og film og har alt av ekstraprogrammer du forventer på en telefon. Hva mer kan vi ønske oss foruten en trykkfølsom skjerm og en minnebrikke? Løp og kjøp sier jeg nå bare - du kommer ikke til å angre et sekund på det!

Sony Ericsson W995
Sony Ericsson W995
Dette er en annonse:
Sony Ericsson W995
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
En meget funksjonabel mobil som har alt hva måtte ønske.
-
Ikke trykkfølsom skjerm, lite minnekapasitet.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Sony Ericsson W995 - Genial telefon!

Sony Ericsson W995 - Genial telefon!

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Sony Ericsson har alltid for meg vært en stabil klippe innenfor mobiltelefoner og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har eid en god del telefoner av dette merket. Nå har en ny modell sett dagens lys og jeg er innmari fornøyd med det jeg opplever med W955!Loading next content