Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Soul Calibur VI passerer to millioner solgte eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Soul Calibur har ikke helt samme fanskare som Tekken, Super Smash Bros. eller Street Fighter, men det våpenbaserte slåssespillet er likevel ganske populært.

Det seneste kapitlet Soul Calibur VI fra 2018 ble ikke utviklet på det største budsjettet, men utvikleren gjorde likevel en god job og ble belønnet med positive anmeldelser.

Heldigvis har den kommersielle suksessen heller ikke uteblitt, og via spillets offisielle Twitter-konto meddeler Bandai Namco nå at spillet har nådd en flott milepæl:

"Transcending history as #SOULCALIBURVI has reached 2 million copies sold! Thank you to all of our fans for your continued support and may your soul still burn!"

Soul Calibur VI har fått to sesongpass og er dessuten tilgjengelig via Xbox Game Pass. Spillets gjestekarakter er Geralt of Rivia fra The Witcher-spillene.

Soul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content