Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 3 Reload

Soundtracket til Persona 3 Reload får vinylbehandling

Nyt musikken på best mulig måte, samtidig som du får et kult samleobjekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Soundtracket til Persona 3 Reload var en av de mange tingene vi roste i vår anmeldelse av spillet, som ble lansert for to uker siden. Og nå har iam8bit annonsert en ny måte å nyte musikken på - på vinyl.

Forhåndsbestillingene starter i dag på denne lenken, og for 100 dollar får du en premiumboks med "4xLP on Holographic Broken Glass Vinyl", beskrevet slik:

"The Persona 3 Reload 4xLP inneholder soundtracket til "Reload", presset på voks over 4 vakre Holographic Broken Glass Vinyl-plater. Nyt både upbeat headbobbere som "When the Moon's Reaching Out" og langsomme, rørende melodier som "Aria of the Soul" om og om igjen, med den førsteklasses masteringbehandlingen de fortjener."

Leveringen starter i 3. kvartal, og hvis du er en fan av Persona 3 Reload-soundtracket, bør du absolutt sjekke ut denne, ettersom iam8bit-produkter stort sett alltid holder det de lover. Hvis du ikke har spilt spillet ennå, bør du absolutt gjøre det. Det er for øyeblikket tilgjengelig for PC, PlayStation og Xbox, og er inkludert i Game Pass-abonnementet ditt.

Persona 3 Reload

Relaterte tekster

0
Persona 3 ReloadScore

Persona 3 Reload

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Atlus leverer en solid oppussing av Persona 3 som hadde vært enda bedre om det ikke hadde vært for andre relanseringer av gamle spill det siste året.Loading next content