Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Southeast Asian Games har avslørt hvilke esporter de skal inkludere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Diskusjonen rundt esport og om det hører hjemme i OL eller ikke fortsetter, men vi vet nå at i hvert fall Southeast Asian Games 2019 kommer til å inkludere esport på arrangementet sitt. OG Gamehubs har funnet ut hvilke spill det skal konkurreres i.

Valve sitt vellykkede MOBA Dota 2 er med, som ikke er spesielt overraskende med tanke på hvor populært det er i Asia, Starcraft 2 er med av samme grunn. I tillegg finner vi Mobile Legends: Bang Bang og Arena of Valor og Tekken 7 på lista.

Vi kommer mest sannsynlig ikke til å se "voldelige" esporter som CS:GO og Rainbow Six: Siege på arrangementet, da OL har gjort det veldig klart at det ikke passer inn der.

SEA Games finner sted på Filippinene fra 20. november til 11. desember neste år.

Tekken 7
Photo: Southeast Asian Games

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content