Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spelunky 2

Spelunky 2 utsatt til 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth har i stor grad gått under radar etter at de viste oss gameplay fra Spelunky 2 for snart ett år siden, noe som ikke akkurat ikke er et godt tegn når de like før hadde sagt at spillet ville lanseres i 2019. Det vesle studioet er uansett kjente for å ikke si stort når de jobber på spreng, så mange hadde nok fortsatt et håp om å få dra på nye eventyr i det spennende universet. Dessverre har dette håpet nå blitt knust.

Yu har nemlig tatt til Twitter for å bekrefte at Spelunky 2 utsettes til starten av 2020. Den gode nyheten er at han sier de ikke ville vært langt unna å få det ferdig i år, men at de trenger litt ekstra tid for å få de siste detaljene på plass. Dermed høres det ut som om vi ikke kommer så veldig langt ut i det neste året før alt endelig er på stell.

En annen interessant nyhet han kommer med er at utviklerne merket seg tilbakemeldingene etter den første gameplaytrailerene, og nå har gjort omgivelsene mer livlige med å både tilføre flere detaljer og øke kontrasten flere steder. Du kan se hvordan spillet ser ut nå i bildene under.

Spelunky 2
Spelunky 2

Relaterte tekster

0
Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

Eirik spiller Spelunky 2 klokken 16

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Derek Yu og resten av gjengen i Mossmouth lanserte endelig Spelunky 2 til PlayStation 4 for tretten dager siden, og i morgen kommer spillet til PC også. Det er ikke rart...Loading next content